Opinia Timisoarei

Politistii care merg sa ia masa in centru la Timisoara isi parcheaza masina de serviciu langa restaurant, pe strada pietonala. Reactia IPJ. Video

TIMISOARA. Indignare pentru unii timisoreni aflati la orele pranzului intr-un restaurant din centrul orasului. Doi politisti care venisera sa manance si-au parcat cu masina de serviciu langa local, chiar pe strada pietonala, desi acest lucru este interzis. Agentii puteau fi vazuti stand linistiti la una dintre mese, servind o omleta, semn ca nu erau defel in misiune si nimic nu justifica, teoretic, parcarea autoturismului chiar in vecinatatea terasei restaurantului, mai ales ca la doi pasi este Piata Libertatii.

Nu este clar daca oamenii legii erau in pauza de masa, in timpul serviciului sau la incheierea turei.

CITESTE SI: Bataie de joc la 112, la Timisoara. Pompierii pusi pe drumuri de o femeie care a inventat un incendiu, dupa ce si-a uitat cheile in casa 

MAI in actiune !!!
Misiune: Omleta de la pranz
Loc: Strada Vasile Alecsandri 2, Timișoara (Pietonala)
Participanti: 2 politisti
Nu postam asta pentru ca niciodata nu mi-a placut tam-tam-ul, dar deja nu mai suport sa vad cum politistii care trebuie sa aplice legea si sa o respecte, o incalca cu nerusinare de fiecare data cand au ocazia. Ba vorbim la telefon la volan, ba parcam unde vrem noi, ba nu purtam centuri de siguranta, ba etc… Noi, astia de rand, in locul respectiv luam amenda daca suntem pe bicicleta, dar domnii politai se parcheaza langa restaurant pe o alee pietonala doar pentru a lua masa de pranz deoarece este greu drumul de la parcare pana aici… Astia suntem, ba!„, a notat pe Facebook timisoreanul care a filmat intreaga scena si a postat mai apoi imaginile pe reteaua de socializare.

Reprezentantii IPJ Timis nu au comentat deocamdata incidentul, pan cand nu vor analiza imaginile si vor stabili cu precizie in ce conditii se aflau angajatii in acel moment in local.

UPDATE: Conducerea IPJ Timis anunta cercetarea disciplinara a celor doi politisti

In data de 01.08.2019 lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Rutier, aflandu-se în timpul programului de lucru, au pătruns pe zona pietonală din centrul Timișoarei cu autospeciala din dotare. În urma evenimentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu și a declanșat cercetarea disciplinară față de cei doi lucrători de poliție, urmând a se lua măsurile legale ce se impun„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version