Opinia Timisoarei

Politistii au descins la Spitalul Judetean Timisoara. Ce-a putut face o ‘asistenta’

TIMISOARA. Caz revoltator intr-un spital din Timisoara. O femeie internata a avut parte de momente de panica.

CITESTE SI: Verde pentru ridicarea unui nou bloc ANL la Timisoara. Cate vor fi facute in scurta vreme 

O hoata s-a dat drept asistenta si a poftit o pacienta, care avea asupra ei mai multe bijuterii, sa o insoteasca pentru o analiza medicala.

S-a intamplat la Spitalul Judetean din Timisoara. O femeie de 63 de ani, imbracata exact ca o asistenta, a urcat la etajul 9 al unitatii medicale si a rugat o pacienta sa o urmeze la baie, pentru o proba de urina. „Asistenta” i-a spus bolnavei ca trebuie sa isi dea jos toate bijuteriile. Desi uimita de cererea asistentei, pacienta s-a conformat, insa, iar la iesirea din toaleta n-a mai gasit-o. Atunci si-a dat seama ca fusese furata si a alertat spitalul.

Medicii si pacientii au cerut sprijinul politiei. Oamenii legii au descoperit ca hoata in chip de asistenta aruncase bijuteriile in baie si a incercat sa dispara. Insa nu i-a mers. Agentii au capturat-o rapid.

CITESTE SI: Cautam rute ocolitoare. Podurile expirate care intra in santier la Timisoara. S-au actualizat calculele

Pe numele „asistentei” a fost deschis dosar penal pentru inselaciune.

S-a sesizat o infractiune de inselaciune la Spitalul Judetean din Timisoara. O femeie de 63 de ani s-a dat drept asistenta si i-ar fi luat mai multe bijuterii unei paciente, sub pretextul ca o va duce sa ii recolteze probe de urina. Apoi a abandonat bijuteriile intr-o baie. In cauza s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari„, a declarat Ionut Sarbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version