Opinia Timisoarei

Politisti din Timisoara prinsi in flagrant pe cand luau SPAGA, in aceasta dimineata! Cati bani au cerut?

TIMISOARA. Retinerile facute noaptea trecuta de DNA intr-un amplu dosar de coruptie in care tocmai sefii Politiei Timis sunt ‘protagonisti’ nu i-au impresionat defel pe doi angajati din IPJ care au fost prinsi in aceasta dimineata pe cand luau mita.

CITESTE SI: Lista retinutilor in Dosarul IPJ Timis si acuzatiile cu care vor fi prezentati Tribunalului de DNA Timisoara!

Flagrantul a fost pus la cale de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si ofiterii Serviciului Judetean Anticoruptie.

Cei doi politisti solicitasera 100 de lei, respectiv 300 de lei, pentru a nu-si indeplini atributiile de serviciu.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, este vorba de un grup de 7 politisti care au fost monitorizati de mai mult timp, iar doi dintre ei, angajati ai Sectiei 5 Politie Timisoara, au fost prinsi chiar cand incasau spaga. Ceilalti sunt acuzati de fals in inscrisuri oficiale, respectiv in procesele verbale intocmite in timpul serviciului.

Toti cei sapte politisti sunt audiati la Parchetul Tribunalului Timis. Unii dintre ei ar putea fi acuzati de abuz in serviciu.

UPDATE: Cei doi politisti de la Sectia 5, prinsi pe cand luau mita, de la un agent sub acoperire, au fost retinuti de procurori pentru 24 de ore si au fost depusi in arestul IPJ Timis.

Ceilalti 5 colegi ai lor sunt cercetati in libertate pentru fals in inscrisuri oficiale.

Exit mobile version