Opinia Timisoarei

Politisti batuti in Complexul Studentesc din Timisoara. Au intervenit sa opreasca un conflict la o petrecere. VIDEO!

UPDATE! Magistratii Judecatoriei Timisoara au decis ca cei 3 batausi sa primeasca mandate de arestare pentru 29 de zile, pentru ultraj in forma continuata si loviri si alte violente.

___________

UPDATE! Cei 3 timisoreni care i-ar fi batut pe politisti au fost audiati noaptea trecuta. Toti 3 au primit ordonante de retinere.

___________

UPDATE! Mama unuia dintre scandalagii: Politistii i-au spart capul copilului meu

De cealalta parte, locatarii sustin ca politistii i-au batut mai intai. Mama unuia dintre petrecareti sustine ca politistii i-au spart capul fiului sau si ca nu locatarii au inceput conflictul. Mama copilului in cinstea caruia fusese dat cheful precizeaza ca oamenii legii nici macar nu au lasat-o sa-si vada sotul inainte de a-l trimite la spital.

Mai multe declaratii puteti vedea in video!

___________

TIMISOARA. Scandal in toata regula in zona Complexului Studentesc din Timisoara. Politistii ajunsi la fata locului sa opreasca un conflict au fost luati la bataie de scandalagii. Oamenii legii au ajuns la spital.

Totul s-a petrecut intr-un bloc de langa campusul universitar, pe strada Miorita. Unii locatari dadeau o petrecere pentru a-si celebra copilasul de cativa anisori. Vecinilor nu le-a convenit insa galagia si au chemat politia. Un echipaj din 2 politisti a ajuns la fata locului, dar in momentul in care le-au cerut oamenilor sa se legitimeze, acestia au devenit agresivi. Au inceput sa-i imbranceasca si chiar sa-i loveasca.

Politistii au reusit sa mai cheme un echipaj in ajutor. Degeaba. Si acei agenti au fost luati la rost de petrecaretii pusi pe scandal. In final, 3 agresori au reusit sa bata 4 politisti si 2 jandarmi. Au spart chiar si chiuveta din locuinta.

In cele din urma, oamenii legii au chemat mascati. Abia cu ajutorul trupelor speciale au reusit sa aplaneze conflictul. Cert este ca 2 dintre agresori, 4 politisti si 2 jandarmi au ajuns la spital. Unul dintre ei ar avea mana rupta, pe cand ceilalti s-au ales doar cu lovituri. Culmea, petrecaretii pusi pe scandal n-au patit nimic. Cel de-al treilea bataus a fost dus direct la sectie.

Exit mobile version