Opinia Timisoarei

Politist umilit de un sofer din Timisoara, cand incerca sa-i dea amenda pentru viteza. Ce i-a putut cere conducatorul auto agentului rutier? VIDEO de senzatie!

TIMISOARA. Un filmulet care reda dialogul dintre un sofer timisorean si un politist de la Rutiera din Hunedoara face furori pe internet. Conducatorul auto a fost tras pe dreapta de un agent pe DN 7, in localitatea Pui. Politistul i-a spus ca a depasit viteza legala, potrivit radarului, si s-a apucat sa-i completeze procesul verbal de amenda. In acel moment, soferul, timisoreanul Vasile Leordean, i-a cerut politistului sa-i prezinte documentul care atesta verificarea metrologica a aparatului radar.

Incurcat, agentul i-a replicat ca ‘este tot ce trebuie acolo‘, dar nu i-a prezentat soferului documentul. Atunci, conducatorul auto i-a solicitat sa treaca in procesul-verbal ca ‘domnul agent-sef principal Vampu nu a putut sa prezinte metrologia aparatului radar‘.

Politistul a refuzat sa scrie ce ii spune soferul, iar atunci barbatul a cerut planul de actiune al echipajului radar pentru a vedea daca cel care l-a amendat are dreptul sa stea acolo cu aparatul radar. In acel moment, politistul a plecat de langa masina, fara sa-i mai ceara soferului sa semneze amenda de 97,5 lei.

Vasile Leordean a postat filmuletul pe profilul sau de Facebook si a adunat deja o multime de like-uri si comentarii.

Sursa VIDEO: Facebook Vasile Leordean

Exit mobile version