Opinia Timisoarei

Politist local atacat si lovit cu piciorul de un barbat la Timisoara. Ca sa-l potoleasca, agentul i-a dat cu spray lacrimogen in ochi. Video

TIMISOARA. A fost scandal monstru, luni, la Timisoara, la intersectia de la Punctele Cardinale unde politistii locali sanctionau soferi indisciplinati care isi parcasera aiurea masinile ori n-au respectat alt interdictii.

Cand tocmai amendau un sofer de tir, un trecator s-a enervat din senin si a inceput sa vocifereze. Apoi a devenit recalcitrant, a inceput sa injure si chiar l-a atacat pe unul dintre agenti pe care l-a lovit cu piciorul. Agentul a reactionat rapid si i-a pulverizat agresorului spray lacrimogen in ochi ca sa-l linisteasca.

Timisoreanul furios a fost incredintat colegilor de la Sectia 1 care il vor cerceta pentru ultraj.

Unul din politistii locali care actiona pe linie de oprire/stationare in zona Punctelor Cardinale a fost agresat astazi, in jurul orei 11.30, verbal si fizic, de un individ care trecea prin zona si care a observat ca politistii locali luau masurile legale impotriva unui conducator auto care a incalcat prevederile OUG 195/2002. Pentru ca a inceput fara niciun motiv sa adreseze cuvinte jignitoare patrulei de politsti locali, injurand si facand scandal si chiar l-a lovit cu piciorul pe unul dintre agenti, acesta din urma a folosit spray-ul iritant-lacrimogen din dotare. Ulterior, barbatul a fost preluat si adus la sediul Politiei Locale pentru a i se intocmi actele si pentru a fi predat politistilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj. Cel in cauză are 56 de ani si este din localitatea Dumbravita, Timis„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version