Opinia Timisoarei

Politist in misiune, ranit intr-un accident de un sofer beat

Accident rutier pe un drum din Banat. Un politist aflat in misiune a fost ranit, dupa ce masina in care se afla a fost izbita de o alta condusa de un sofer beat.

CITESTE SI: Prima piata cu tunel dezinfectant din Romania e la Timisoara. Dispozitivul, deja folosit de cumparatori in volanta. Foto si video 

Accidentul a avut loc in jurul orei 10.40 in orasul Anina din judetul Caras – Severin. Un barbat de 56 de ani conducea o autoutilitara pe o strada din oras si nu s-a asigurat cand a facut un viraj la stanga. S-a ciocnit de o autospeciala de politie, neinscriptionata, care era condusa regulamentar de un agent de la Politia Anina, aflat in timpul serviciului.

In urma impactului, politistul a fost ranit usor si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest. In cazul politistului a rezultat o alcoolemie zero, iar in cazul soferului care a produs accidentul, a rezultat o concentratie de 0,46 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosar penal in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Exit mobile version