Opinia Timisoarei

Un politist din Timisoara a fost distins cu titlul „Politistul anului 2010”! Vezi aici de ce!

TIMISOARA. Inspectoratul General al Politiei Romane a decis acordarea titlului de “Politistul anului” pe 2010 unui subofiter din cadrul IPJ Timis.

Agentul principal Liviu Neagoe, de la Sectia 4 Politie Timisoara, a atras atentia sefilor de la Bucuresti dupa ce, la sfarsitul anului trecut, a prins un grup de infractori care a incercat sa fure cu un microbuz de sticle cu bauturi racoritoare si alcoolice.

Distinctia i-a fost remisa, ieri, de catre catre conducerea Inspectoratului de Politie Timis. “Suntem mandri ca titlul de Politistul anului a revenit, in 2010, unui politist de la sectia 4 Timisoara. Iata ca, in contradictie cu reticenta generala, in Politie au mai ramas oameni de omenie!”, spune seful Sectiei 4 Politie, comisarul sef Ioan Vilisca.

Unul dintre evenimentele importante care l-au adus pe agentul Neagoe in atentia sefilor din IGPR si a presei s-a petrecut la sfarsitul anului trecut, cand un grup de tineri a incercat sa fure cateva zeci de litri de alcool cu doua microbuze gasit in curtea fabricii. Ulterior, 5 dintre cei 7 infractori au primit mandate de arestare preventiva! Distinctia a fost primita cu ocazia Zilei Politiei Romane.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version