Opinia Timisoarei

Politist din Caras-Severin, filmat pe strada, mort de beat! VIDEO senzational!

Un agent de politie din judetul Caras-Severin a fost filmat in timp ce mergea pe strada, imbracat in uniforma de serviciu si aflat intr-o stare avansata de ebrietate.

Politistul din Moldova Noua a fost filmat de un cetatean care a observat ca omul legii abia daca se mai tinea pe picioare.

Videoclipul a ajuns pe Youtube, unde a fost vizionat si de catre superiorii barbatului. Imbracat in uniforma de serviciu si purtand cu el o servieta, omul se chinuie sa se tina pe picioare, dar cade pe gheata si se ridica de mai multe ori.

Cetateanul care a filmat intreaga scena s-a apropiat de politist in incercarea de a sta de vorba cu acesta, moment in care omul legii incearca sa fuga de camera de luat vederi si nu pare capabil sa-i raspunda cameramanului amator.

Inspectoratul Judetean de Politie din Caras Severin a deschis o ancheta interna in cazul agentului pentru a se stabili daca acesta a baut in timp ce se afla in misiune de serviciu.

„In urma vizualizarii unor imagini de pe o retea de socializare, in care este prezentat un politist, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin a dispus Compartimentului Control Intern efectuarea de verificari. in functie de rezultatul acestora vor fi luate masuri legale”, a transmis presei Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin.

Sursa: ziare.com

Exit mobile version