Opinia Timisoarei

Un politist de frontiera s-a sinucis la Sannicolau Mare, in Timis, din cauza unui credit luat din banca

SANNICOLAU MARE. Si-a pus capat zilelor la numai 31 de ani coplesit de ratele din banca! Un politist de frontiera de la sectorul Sannicolaul Mare a fost gasit spanzurat noaptea trecuta.

Isi incheiase socotelile cu viata in locuinta modesta din apropierea Garii unde isi ducea traiul impreuna cu sotia si copilul lor de 7 ani.

Sorin Ionel Stefi lucra de mai multa vreme la sectorul de frontiera Sannicolau. Politistul luase un credit in franci elvetieni, echivalentul a 40.000 de euro, si, dupa taierile salariale, nu mai reusea sa achite ratele la banca, ce se ridicau la aproape 2100 de lei lunar. Iar acest lucru il framanta in ultima vreme, isi amintesc cunoscutii.

Cel mai probabil acesta a fost motivul pentru care agentul a decis sa-si curme viata.

Apropiatii sustin ca certurile in casa  politistului se tineau lant de mai multe luni si ca acesta nu se mai intelegea cu sotia. De altfel, aceasta l-a si gasit spanzurat pe tanar.

Oamenii legii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si ce anume l-a impins pe barbat la acest  gest extrem la doar 31 de ani.

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Barbatul nu a lasat in urma niciun bilet prin care sa-si justifice decizia.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version