Opinia Timisoarei

Politist cu piciorul pe gatul unui tanar pe care voia sa-l incatuseze, filmat in Banat. Ancheta in privinta interventiei brutale. Video

Interventie socanta intr-un oras din Banat, asemanatoare celei care a dus la decesul americanului George Floyd si a zguduit Statele Unite.

CITESTE SI: Oamenii inimosi ai Timisoarei care au salvat un barbat ce-si astepta moartea asezat pe liniile de cale ferata 

Scena brutala a avut loc la Resita, in urma unui scandal recent. Un tanar e la pamant, iar un politist ii pune acestuia piciorul pe gat, în timp ce un coleg, alaturi de un bărbat aflat in haine civile, il incatuseaza cu mainile la spate. Cei trei il ridica pe tanar si il trantesc pe capota unei masini, parcate, ce nu apartine Politiei.

Imaginile teribile au fost surprinse de martori, care le si spun politistilor ca tanarul este nevinovat: ”El s-o bagat sa ii desparta. El s-o bagat sa ii desparta, el nu o facut nimic. De ce il luati, el nu este vinovat, copilul ala!”, noteaza stiripesurse.ro.

IPJ Caras-Severin: Am deschis o ancheta

Reprezentantii Politiei Caras-Severin au reactionat dupa aparitia imaginilor in spatiul public.

La data de 20 mai a.c., pe raza municipiului Reșița s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

La fața locului au fost dirijate de urgență echipaje din cadrul Poliției Municipiului Reșița.

Pe timpul efectuării cercetării la fața locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulțimea adunată lângă perimetrul accidentului.

Având în vedere numărul mare de oameni strânși la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului și degenerării situației, polițiștii au acționat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict.

Acestea au fost îndepărtate din mulțime și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenție a polițiștilor în acest caz, în funcție de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version