Opinia Timisoarei

Politia, umilita la Timisoara de motociclisti care faceau curse ilegale sub nasul agentilor demonstrandu-le ca nu-i pot prinde. VEZI VIDEO!

TIMISOARA. Scena revoltatoare la Timisoara! Cativa motociclisti i-au sfidat pe politisti pe un bulevard foarte circulat, unde s-au apucat in miez de noapte sa-si accelereze bolizii si sa se distreze pe seama neputintei acestora de a-i ajunge cu masinile din dotare.

Momentele au fost filmate si postate pe celebrul site Youtube.com in 11 august pe ID-ul lui Gicovanu Silviu si face deliciul utilizatorilor de internet.

Tinerii, cocotati in seile motocicletelor lor puternice, se apucasera sa mearga in mare viteza pe bulevardul Liviu Rebreanu, in apropierea intersectiei cu Calea Sagului din Timisoara, la numai doi pasi de Sectia 3 de Politie. Agentii au auzit zgomotul infernal facut de motoarele turate si au venit rapid la fata locului.

Pe marginea drumului, in dreptul unei benzinarii, mai multi timisoreni se minunau de curajul nebunesc al tinerilor motociclisti. Unii ii aclamau, altii se distrau de mama focului ca teribilistii isi continuau goana pe doua roti, ridicandu-si adeseori motocicletele pe o singura roata cand ajungeau in imediata apropiere a masinilor de politie.

Oamenii legii s-au luat dupa ei, insa tinerii au accelerat si au disparut in noapte. Cum erau echipati cu combinezoane si casti de protectie, este politistilor le va fi foarte greu sa-i identifice pe fugari.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version