Opinia Timisoarei

Politia Locala Timisoara si BEJ au fost sesizate de PDL, dupa ce afise ale acestui partid au fost lipite cu aracet prin oras

TIMISOARA. PDL Timis a sesizat, sambata, Politia Locala si Biroul Electoral Judetean Timis, dupa ce in noaptea de vineri spre sambata in unele zone din oras au fost lipite cu aracet mai multe afise electorale ale acestui partid.

Potrivit unui comunicat de presa al PDL, afisele cel mai probabil erau luate de pe panourile de afisaj si apoi lipite pe masini, cu aracet.

Redam mai jos comunicatul de presa al PDL Timis:

”Constatam cu dezamagire faptul ca reprezentantii celorlalte partide sau aliante politice aflate in competitie electorala, nici dupa incheierea oficiala a perioadei de campanie, nu renunta la a incalca legea si continua cu actiuni murdare care nu le fac cinste.

Astazi am fost sesizati telefonic  de cetateni din zona Balscovici din Timisoara ca  le-au fost lipite pe parbrize, cu aracet,  afise electorale cu candidatii PDL, probabil furate de pe panourile special amenajate.  Pentru clarificarea acestei situatii am depus plangere atat la BEJ, cat si la Politia Comunitara Timisoara.

Dorim sa le atragem atentia celorlalti competitori electorali, in special reprezentantilor USL, ca increderea si votul populatiei nu se castiga vopsind case, cum s-a intamplat la Tomnatic, agresand  oameni pe strada, cum s-a intamplat la Gataia si Racovita,  umpland cutiile postale cu scrisori denigratoare la adresa celorlalti candidati, refuzand confruntarile sau rupand afisele de pe panouri.

Pe tot parcursul acestor 30 de zile, PDL Timis si-a  promovat mesajul politic si candidatii  printr-o campanie constructiva, prin dezbatere, pe argumente. Ne-am respectat adversarul politic, am respectat legea,  dar mai mult decat atat, ne-am respectat electoratul”.

Exit mobile version