Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara vrea sa isi arate adevarata fata in deplasarea de la Calarasi

TIMISOARA. Poli joaca si in etapa a doua in ziua de marti. Dupa dusul rece de la Cluj (0-3), gruparea alb-violeta vrea sa faca un meci bun la Calarasi unde sa joace la adevarata valoare.

CITESTE SI: Tanar din Timis cocotat pe o statuie in centrul Craiovei. Motivul pentru care s-a urcat pe monument. Foto 

„Ne dorim foarte mult sa aratam atitudine, disciplina, pe care am pregatit-o in toata aceasta vara. Din pacate nu s-a văzut la Cluj si acest lucru a contat si ne-am intors cu un 0-3 pentru care nu avem nicio scuza”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii. Tehnicianul face insa si un apel la rabdare: „Trebuie sa avem rabdare, pentru ca noi inca am transferat jucatori saptamana trecuta si in aceasta saptamana. Deci cerem rabdare si ii rugam pe suporterii nostri sa aiba rabdare cu noi. Pentru ca, am pregatit anumiti jucatori in aceasta vara, dupa care am transferat rand pe rand, chiar in aceaste zile a venit un jucator. Din pacate nu am reusit sa aducem jucatori la inceputul pregatirii. Vor fi schimbari in echipa, schimbari care vor fi benefice si cu care ne dorim sa castigam acest joc. Pentru ca este foarte important pentru noi. Am inceput cu un dus rece, dar trebuie sa ne revenim cat de repede”.

Partida Dunarea Calarasi – Politehnica Timisoara se disputa marti, 10 august, de la ora 17.00 (televizat), in etapa a II-a a Ligii 2.

Murariu, ultimul venit

Rares Murariu a semnat un contract pe doi ani de zile cu Politehnica. Portarul s-a nascut pe 5 aprilie 1999, la Mangalia. A inceput fotbalul la Callatis Mangalia si a crescut apoi la Academia „Gheorghe Hagi”. A fost campion national in Liga Elitelor U19 cu FC Viitorul, in sezonul 2017-18, dupa care a sosit prima data la Politehnica. Pentru echipa noastra a evoluat in 48 de partide la nivelul Ligii 2. In sezonul trecut a fost jucatorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, debutand in elita intr-un joc cu FCSB (scor 2-0).

Exit mobile version