Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara, oarecum multumita de programul din Liga 2. Miercuri, o noua testare Covid

TIMISOARA. Tintarul programului competitional din liga secunda, cu bune si rele. Octavian Benga, antrenorul principal al Politehnicii Timisoara, a vorbit despre programul Ligii 2, stabilit ieri la sediul FRF.

CITESTE SI: E nevoie urgent de sange la Timisoara pentru oameni in stare grava. Apel diperat de la Centrul de Transfuzii 

Tehnicianul echipei viola apreciaza că debutul va fi unul dificil, in care echipa suporterilor va evolua in weekend pe teren propriu cu CS Mioveni, joc urmat de o deplasare la Cluj si apoi de o noua partida pe teren propriu, cu Farul.

Din punctul meu de vedere primele patru meciuri sunt bune doar din prisma faptului ca nu avem deplasari foarte lungi. Din acest punct de vedere avem un program bun, in sensul ca avem meciuri acasa cu echipele care erau mai indepartate. Prin prisma primelor meciuri avem un program foarte greu, caci intalnim in prima etapa CS Mioveni, care s-a batut la promovare, ajungand chiar la baraj. Apoi avem o deplasare foarte grea la U Cluj, care tinteste promovarea, si apoi avem acasa cu Farul Constanta, care e o echipa de traditie si care de asemenea are ca obiectiv promovarea. E un inceput greu, speram ca din aceste meciuri sa facem cat mai multe puncte. In general e un program bun ca si deplasari”, a spus Octavian Benga, antrenor principal Politehnica Timisoara.

Politehnica va efectua maine o noua testare pentru depistarea noului coronavirus.

In ceea ce priveste starea de sanatate a jucatorilor, Alin Manea, iesit accidentat in timpul primei reprize a amicalului cu Ripensia, a suferit o intindere si e indisponibil in aceasta saptamana. De asemenea, nu s-au putut pregati normal: Raul Vidrasan, cu o afectiune mai veche si Denis Radu, probleme musculare.

Exit mobile version