Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara joaca duminica impotriva Stelei. Sunt asteptati si fanii

TIMISOARA. Dupa succesul de la Brasov si infrangerea Stelei acasa cu U Cluj, sunt premise ca polistii sa se autodepaseasca in partida de duminica. La stadion, vor avea voie si spectatorii.

CITESTE SI: Se fac cercetari in doua paduri pe care Primaria Timisoara le are in proprietate la Caransebes si langa Lugoj. Studiu pentru 500 de hectare 

Ne asteapta un joc dificil. Suntem doua echipe cu obiective diametral opuse. Pe de o parte noi, care ne dorim sa castigam, sa acumulam puncte, sunt foarte importante pentru a ne indeparta de zona periculoasa a clasamentului. Pe de alta parte, intalnim un adversar care lupta pentru unul dintre primele sase locuri. Au pierdut jocul cu Universitatea Cluj, au ramas la o distanta de doar trei puncte de principalele urmaritoare, Metaloglobus si Csikszereda, si, la fel ca noi, si pentru ei cele trei puncte puse in joc sunt foarte importante”, spune antrenorul banatenilor, Nicolae Croitoru.

Suntem constienti ca duminica vom intalni o echipa buna a campionatului, care se bate pentru intrarea in play-off. Insa este un derby si cu siguranta vom fi mult mai motivati”, spune si portarul George Paduraru, care la victoria cu 1-0 de la Brasov a dat pasa de gol…

Politehnica Timisoara – CSA Steaua se disputa duminica, 28 noiembrie, de la ora 12.00 (televizat), pe arena „Dan Paltinisanu”. Echipa viola a acumulat 14 puncte si ocupa locul 15 in Liga 2, in timp ce ros-albaştrii se claseaza pe locul 6, cu 25 de puncte, tot dupa 14 partide disputate.

Potrivit noilor reglementari competitiile sportive se pot desfasura cu spectatori in tribune, in limita a 30% din capacitatea maxima a spatiului. Prin urmare, accesul publicului va fi permis la jocul Politehnica – CSA Steaua, doar pentru vaccinati, care trebuie sa se prezinte la meci cu… masca.

Exit mobile version