Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara isi revine la timp si merge mai departe in Cupa. Victorie la Slobozia

TIMISOARA. Dupa 3 infrangeri la rand in campionat, Politehnica a obtinut astazi o calificare importanta in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Echipa alb-violeta s-a impus la Slobozia, una din echipele bune ale inceputului de campionat. A fost 1-0 dupa golul marcat de Ursu in repriza secunda.

Prima parte a fost echilibrata, cu un plus pentru echipa gazda, care a avut mai multe ocazii de a marca, in timp ce Poli a jucat mai mult la asteptare, dar putea si ea puncta prin Bocsan.

In repriza secunda, banatenii au iesit mai mult la joc, iar antrenorul Toma a fost inspirat cand l-a introdus pe Ursu, acesta marcand la cateva minute dupa ce a intrat in teren. Atunci, in minutul 68, dupa o banala degajare, Ursu a scapat singur si a lobat mingea peste portar, stabilind scorul final, chiar daca gazdele au atacat in valuri pe final.

Asadar, Poli merge mai departe si este in optimile competitiei, in timp ce a doua reprezentanta a orasului, Ripensia, va evolua joi pe stadionul Dan Paltinisanu, contra lui Dinamo.

Poli Timisoara: Devenish-Meares – Pamfile (Oanea 46′), Mera (cpt.)(Scutaru 46′), Motiu, Bocsan, Ignea, R. Lazar, Minteuan (Sofran 60′), Zaluschi (Hategan 74′), Birnoi, Gerbi (Oct. Ursu 60′).

Exit mobile version