Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara deschide sezonul cu o remiza alba dupa un meci bun contra Mioveniului

TIMISOARA. Greu din prima etapa. Poli a jucat si in ceilalti ani in runda de debut acasa si de obicei pierdea la limita. Acum a obtinut un punct contra unei echipe solide, Mioveniul, dar dupa aspectul partidei se putea mai mult. A fost Politehnica – Mioveni 0-0 dupa un meci de angajament cu ocazii la ambele porti.

Daca oaspetii s-au bazat pe echipa care a ajuns pana in barajul pentru promovare, dupa ce a ratat dramatic un loc in prima liga, la gazde si-au facut aparitia in primul 11 si cativa jucatori noi, Codrea si Pamfile, in timp ce in poarta a fost titularizat tanarul Borbei.

Prima parte a fost echilibrata, cu un ritm bun in debutul si la sfarsitul de repriza, cu un plus pentru argeseni care au avut si o bara prin Massaro. In partea secunda, amfitrionii au dominat, pe alocuri categoric, dar mingea nu a vrut s aintre in poarta. Axente, Scutaru, Pamfile, Popovici si Plazonja au avut sanse bune de a marca, dar portarul Popescu si-a scos echipa la greu. Pe final, Massaro a mai trimis o data mingea in bara, dar era prea mult o victorie pentru Mioveni… asa cum s-a intamplat in prima etapa a sezonului trecut.

Asadar, 0-0, dupa un meci bun, dar repetam, se putea mai mult si tinand cont ca in sezonul regulat se joaca doar turul, orice punct pierdut pe teren propriu conteaza.

ASU Politehnica: Borbei – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Coada, Codrea – Al. Munteanu, Ignea, Sg. Popovici – Axente. Au mai intrat: Plazonja, Vasile.

CS Mioveni: I. Popescu – Gherghe, Al. Iacob, Burnea, F. Constantin – Veres, D. Toma – Radescu, L. Marinescu, Cosereanu (cpt.) – Massaro. Au mai jucat: Isfan, Trascu, Ivan.

Exit mobile version