Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara aduce un atacant care a trecut prin curtea lui Juventus. El vine imprumut de la Sampdoria

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a obtinut acordul clubului UC Sampdoria pentru imprumutul atacantului italian Erik Gerbi pana la finele stagiunii 2021-22.

CITESTE SI: Concerte cu Ceca, Riblija Corba sau Kerber, carnaval si mic dejun traditional. Toate nu departe de Timisoara, la Festivalul Dovleacului de la Kikinda

Erik Gerbi s-a nascut pe 11 iunie 2000, la Ivrea (Italia). A crescut la Pro Vercelli, formatie pentru care a si debutat la nivel de seniori, in Serie B. In urma cu doi ani si jumatate a fost transferat de Juventus Torino. Cu echipa U23 a piemontezilor a castigat Cupa Italiei (Serie C) in editia 2019-20. La inceputul anului trecut s-a alaturat Sampdoriei, club care l-a imprumutat in sezonul 2020-21 la Teramo. Pentru gruparea din Serie C a avut 17 aparitii în stagiunea trecuta, dintre care una in play-off-ul de promovare.

Sunt foarte bucuros sa fiu aici, sa fac parte din familia alb-violeta! Sper sa-mi demonstrez calitatile si sa mă ridic la inaltimea renumelui acestui club”, a spus Erik Gerbi pentru site-ul oficial al clubului alb-violet.

Atacul a fost si este punctul slab al echipei banatene in ultimul sezon si cel mai probabil pe langa italian, clubul va mai aduce un varf in aceste zile.

Exit mobile version