Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara a inceput cu dreptul seria partidelor amicale

TIMISOARA. Divizionara secunda Politehnica a inceput in acest weekend caruselul partidelor de verificare. Primul adversar, un fost partener de competitie din Divizia D Timis, Pobeda Dudestii Vechi. Dupa un meci dominat de polisti, care au jucat acasa pe terenul sintetic din cadrul Bazei 2, violetii s-au impus cu 5-1.

CITESTE SI: Garajiada continua la Timisoara. Alte zeci de constructii demolate, tot in zona de sud a orasului. Foto

Nu a fost atat de important scorul, cat evolutia jucatorilor, Tavi Benga dand sanse fiecarui violet de a juca 45 de minute. Echilibrul din teren a tinut doar jumatate de ora, timp in care scorul a fost egal, 1-1, dupa golurile lui Mera, respectiv Boboiciov, dupa care „baietii in ghete” s-au desprins. Pana in pauza, au marcat doi nou veniti, tanarul Sofran si experimentatul Saulescu, iar in partea secunda si-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Axente si Manea.

Asadar, 5-1 pentru Politehnica, echipa ce va juca in urmatoarea partida amicala cu Ghiroda, pe 1 februarie. Formatia violeta va intra de luni si pana in 5 februarie intr-un cantonament pe plan local.

Politehnica Timisoara – prima repriza: Murariu/Borbei – Sofran, Mera, Scutaru, Coroiu – Codrea, Ignea – Saulescu, Navas, Godin – Pop.

A doua repriza: Borbei/Contra – Jurj, Coada, Vidrasan, Chereches – Dros, Vasile – Trip, D. Radu, Manea – Axente

ACS Pobeda Dudestii Vechi: Lascu – Matei, Mirciov, Pricop, Vlad – Rusu, R. Briciu, Vasilcin, Boboiciov – V. Grigore, Novac. Au mai intrat Bona – E. Ciocan, Tranculov, Ciocani, T. Budur, Halal, Colompar, Kalapis.

Exit mobile version