Opinia Timisoarei

Politehnica si Ripensia Timisoara in cautare de puncte vitale

TIMISOARA. Liga secunda continua cu partidele din etapa a 18-a, una deosebit de importanta pentru echipele din Banat. Ripensia joaca in Valea Domanului cu CSM Resita, in timp ce Politehnica intalneste pe teren propriu Sportul Snagov.

CITESTE SI: Inca un oras din Timis are centru de eliberare caziere 

Primul dintre jocuri se dispta in Banatul de munte, de la ora 11. Resitenii, dupa un inceput foarte bun au ajuns jos, pe locul 17 cu 16 puncte si intalnesc o vecina de clasament, Ripensia, o pozitie mai sus, dar primul sub linie cu 19 puncte. Timisorenii sunt neinvinsi in ultimele 6 partide disputate pe teren, in timp ce CSMR nu isi regaseste cadenta, dar care pot face schimbarea, dupa ce la timona echipei a fost numit Dorinel Munteanu. Un joc deschis oricarui rezultat intre doua grupari care au jucat fotbal in acest sezon, in care pentru timisoreni va lipsi Toma, cel care a primit cartonas rosu in meciul cu ASU Poli.

In afara punctelor puse in joc sunt derby-uri locale care au un plus de ambitie si determinare. Jucatorii se cunosc, unii dintre ei au jucat impreuna si e normal. Ar fi bine sa fie mai mult spectacol, sa fie fotbal mai mult si atractiv decat aceasta incrancenare. Sunt in criza de rezultate si va fi un meci disputat. Cu siguranta vor dori sa ne bata ca sa iasa din acea zona si sa faca 19 puncte. Acelasi lucru ne dorim si noi, sa recuperam punctele pierdute cu ASU. Mergem la Resita sa luam punct sau puncte”, a prefatat partida Alex Pelici, antrenorul Ripensiei.

De la ora 14, pe Stiinta, ASU Politehnica intalneste Sportul Snagov, o echipa „necajita”, cu doar 8 puncte, insa care a incurcat multe candidate la promovare.

Un meci foarte dificil. Cine crede ca maine intram si defilam din prisma faptului ca jucam cu ultima clasata, se inseala amarnic. Vorbim de o echipa imprevizibila. A caștigat cu Rapidul, a incurcat Petrolul in deplasare, a invins Pandurii si foarte multe meciuri le pierd la limita. Ii vom trata foarte serios pe adversarii de maine si categoric nu ii vom subestima”, a spus Tavi Benga, principalul banatenilor.

Exit mobile version