Opinia Timisoarei

Politehnica DA, Ripensia BA. Rezultate opuse pentru echipele din Timisoara in etapa a doua de liga secunda

TIMISOARA. Ripensia a inceput perfect campionatul, cu o victorie mare la Arges, dar a continuat in cel mai nefericit mod, esec acasa cu Buzaul. Politehnica insa, a debutat cu o infrangere pe teren propriu, contra Mioveniului, dar s-a impus astazi la Tg. Jiu.

CITESTE SI: Noul an scolar prinde Inspectoratul Scolar Timis in casa noua, la Timisoara. Momentul mutarii complete 

Pe arena Electrica, Ripi a inceput perfect partida si a deschis scorul prin Calin Toma in minutul 11. Oaspetii au reactionat imedait, si unul din cei mai buni atacanti din liga secunda, Valentin Alexandru, a reusit dubla pana la pauza, 1-2.

Ripi a fortat in parta secunda, a jucat bine, si-a creat ocazii, dar nu a mai putut marca. Nici timpul de refacere dupa jocul de marti seara nu a fost sufiecient, iar trupa lui Pelici a trebuit sa se recunoasca invinsa in fata unui adversar oportunist, iar buzoienii au sase puncte dupa doua partide. Si arbitrajul a fost contestabil, gazdele fiind vaduvite de cel putin o lovitura de la punctul cu var.

Ripensia: Paduraru – Popa, Burdet, Tinc, Toma, Zaluschi, Chera, Tudorache, Tiereanu, Fotescu, Voinea. Rezerve: Mociu – Lungu, Staicu, Popovici, Neagu, Iseini, Hecsko. Antrenor: Alexandru Pelici

ASU Politehnica a reusit un joc perfect la Tg. Jiu. Desi in mare parte jocul a fost echilibrat, violetii lui Petruescu au stiut cand sa forteze si au obtinut in cele din urma o victorie clara. Axente a deschis scorul in prima parte, apoi Manea a majorat diferenta, ca Ungureanu – proaspat introdus in teren sa stabileasca scorul final, Pandurii – Politehnica 0-3!

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Coada, Scutaru, Chereches, Manea, Dros, Lupu, Trip, Ignea, Axente. Rezerve: Contra – Bate, Vidrasan, Ungureanu, Schieb, Pitigoi, Lazar. Antrenor: Cosmin Petruescu

In runda viitoare, Politehnica va evolua acasa cu Daco getica, iar Ripensia merge pe terenul celor de la Metaloglobus.

Exit mobile version