Opinia Timisoarei

Poli Timisoara pierde mansa tur din semifinale! Vezi ce s-a intamplat la Giurgiu

Semifinalele Cupei Romaniei au debutat cu duelul dintre Astra si ACS Poli Timisoara, intr-un joc disputat la Giurgiu. Aflati in lupta pentru evitarea retrogradarii si calificati deja in finala Cupei Ligii, banatenii, fara 5 titulari de drept, au incercat sa obtina un rezultat bun, in vederea returului, programat pe Bega, in prima decada a lunii mai.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Lugoj! Tanara ranita si abandonata de un motociclist in mijlocul drumului! Uimitor de ce A FUGIT 

Experienta gazdelor, valoarea lotului, dar si unele greseli grave de arbitraj, in favoarea campioanei en-titre, au inclinat aproape decisiv balanta in favoarea trupei lui Sumudica. Astra s-a impus cu 4-1 (2-1), intr-un meci pe care l-a dominat, dar in care a beneficiat si de doua penaltiuri gratuite obtinute si transformate de Budescu.

CITESTE SI: Festivaluri, concerte, spectacole! A fost batuta in cuie agenda de evenimente pe 2017. Ce vom avea in acest an in Timisoara? 

Meciul a inceput cu Budescu in prim plan, care l-a impresionat pe Comanescu printr-o cadere artistica in careu, apoi a transformat elegant penalty-ul acordat eronat in minutul 5. La scurt timp, in minutul 9, Mailat a plecat dintr-o faza suspecta de offsaid si i-a pasat lui Popovici, iar banatenii au egalat. Astra, mult mai periculoasa, a reluat presiunea, iar rezultatele au venit in minutul 36, cand Sapunaru a reluat cu capul in plasă o centrare perfecta a lui Budescu. După pauza, acelasi Comanescu a fost pacalit de Budescu, in minutul 52, cand a mai acordat un penalty caraghios, iar Budescu a putut face dubla nestingherit. Cazuti fizic si psihic, timisorenii au cedat, iar minutul 76 a adus si golul meciului, inscris de Ionita, dupa ce in alte faze Curileac a salvat gruparea violeta.

CITESTE SI: Spectacol pe cer! Vom avea cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei, la Timisoara! Cand isi deschide portile? 

Astra: Iliev – Oros, Sapunaru, Fabricio, Ionita, Seto, Lovin, J. Morais, Teixeira (D. Florea 74), D. Niculae (Dandea 77), Budescu.

ACS Poli: Curileac – Straut, Bocsan, Scutaru, Neagu, Soljic, Artean, Novak (56, Draghici), Croitoru (79, Barnoi), Mailat (70, Pedro), Popovici.

Sursa foto: prosport.ro

Exit mobile version