Opinia Timisoarei

Poli Timisoara – Luceafarul Oradea 2-0 Poli a decazut rau! De la 40.000 de spectatori in tribune la doar 200 la primul meci pe Dan Paltinisanu de la retrogradare! VEZI FOTO!

O atmosfera deplorabila, un stadion gol golut si o echipa care se chinuie cu o nou promovata din liga a III-a. Asta s-ar putea spune despre Poli Timisoara la primul meci pe stadionul Dan Paltinisanu din noul sezon al Ligii a II-a. Echipa a aparut in meciul de pregatire cu colega de suferinta Luceafarul Oradea fara niciun orizont, jucatorii, desi majoritatea cu state vechi in Liga 1 nu au aratat mai nimic, iar suporterii din tribuna si-au adus aminte de sezoanele in care la sfarsitul anilor 90 in liga a II-a alb-violetii nu speriau pe nimeni.

Au putut afla insa tactica pregatita de cuplul Velcea – Rotariu, mai ales ca din cauza tribunelor goale indicatiile de pe margine s-au auzit perfect. „Trage acuma!„, „Intra-n el si pune piciorul”, „Nu-ti fie frica”, „Ia-l cu fulgi cu tot”, „Nu ne riscam in careu, jucam simplu” si bineinteles incurajarea „Bravo” dupa fiecare tackilng, pasa sau sut pe poarta reusit al vreunui fotbalist al Timisoarei. Indemurile au venit atat din partea oamenilor din stafful tehnic cat si de la Iulian Tames capitanul si antrenorul din teren. Din nefericire, dupa 45 de minute realizarile banatenilor au fost aproape zero doar o simpla ocazie a lui Axente dundu-i emotii portarului ardelean. In tribune, suporterii au uitat ca incurajeaza o vicecampioana. „La cum aratam azi e greu de crezut ca ne vom bate la promovare” se putea auzi pe tot stadionul din vocile celor 200 de fani care au venit sa vada amicalul cu Oradea.

Din cauza acusticii impresionante a arenei, suporterii au fosta auziti de jucatori abia doar dupa pauza. Atunci au inceput sa lege jocul si automat au aparut si golurile. Doua la numar prin Patras si Rocketts. De notat a fost revenirea lui Dorin Goga. Fotbalistul a intrat imediat dupa pauza inlocuindu-l pe Zagrean.

Dar haideti sa vedem cum a aratat echipa de start a Politehnicii:

Lepmets – Daruiala, Ilie, Scutaru, Sandu – Ricketts, Zaluschi, Tames, Curtean – Axente, Zagrean. In repriza a doua au mai intrat: Poparadu, Rocha, Popovici, Goga, Sava, Popa, Mera si Patras.

poli – luceafarul 2-0, poli timisoara – luceafarul oradea 2-0, poli-luceafarul meci amical, liga a II-a poli luceafarul,
Exit mobile version