Opinia Timisoarei

Poli Timisoara, din rau in mai rau! Niciun gol din prima runda, si inca un esec acasa

TIMISOARA. Pe hartie era un meci ce trebuia castigat. Pe teren, lucrurile au stat altfel. Pandurii Viitorul a marcat o data, apoi a tras de timp pana s-a terminat jocul. La cum se exprima in teren, Poli nici nu merita mai mult.

Etapa a VI-a a insemnat deja al patrulea joc acasa pe Stiinta pentru Poli. Putina lume a venit sa sustina echipa, dar cei care au venit au fluturat steagurile pana la final. Nu merita insa baietii din teren o astfel de onoare.

Prima parte a fost echilibrata. Ambele grupari au avut sanse, cu un plus pentru Poli, care a tinut mai bine de minge si putea deschide scorul. Cea mai frumoasa executie a avut-o Germinio, sutul sau fiind scos de pe linie.

In partea a doua, parca Poli si-a pierdut din suflu, nu a legat mai mult de trei pase, destul pentru ca oaspetii sa prinda curaj. In minutul 57, Vlad Toma, nemarcat in careu a tras un sut de exceptie din careul mare si a deschis scorul. Si totodata a si inchis tabela, golul fiind de 3 puncte, deoarece alb-violetii nu au cu ce si cu cine sa dea gol. O sansa mare a venit in prelungiri, dar „libera” lui Pana a fost respinsa de Opric.

Asadar, inca o infrangere, inca un meci fara gol marcat. La club toate bune? Ceva onoare, o demisie, pe cand?

Poli Timisoara: Kucich – D. Radu, Tsvetkov, Germinio, Bocsan, Taub, Oanea, Plantak, Pana, Birnoi (cpt.), Turcas. Au mai intrat: Pureca, Milea, Tangulea, Mudrazija.

Exit mobile version