Opinia Timisoarei

Poli Timisoara are datorii de 7.25 milioane de euro! Clubul trebuie sa plateasca urgent 1.5 milioane ca sa scape de depunctare!

TIMISOARA. Echipa fanion a orasului se afla intr-o situatie deloc roz. Poli Timisoara are datorii de peste 7 milioane de euro, iar daca nu achita 1.5 milioane clubului Slovan Liberec va fi depunctata!

Poli Timisoara a anuntat, marti, ca are in acest moment datorii totale de 7,25 de milioane de euro, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii banatene. Marian Iancu, patronul gruparii din Liga 2, a anuntat in mai multe randuri ca va renunta la finantarea echipei daca autoritatile din Timisoara nu se vor implica financiar.

In cazul in care nu va achita o datorie de 1,5 milioane de euro (catre Slovan Liberec), echipa de pe „Dan Paltinisanu” ar putea fi depunctata.

Iata situatia financiara a echipei Poli Timisoara, potrivit site-ului oficial:

Datorii fata de furnizori pentru activitati curente – datorii pasive – 270.000 de euro, datorii curente – 300.000 de euro;
Datorii fata de cluburi pentru transferuri de jucatori si fata de impresari;
plus altele – 3,5 milioane de euro, din care urgente 1,5 milioane de euro;
Datorii fata de personalul clubului plus jucatori – 700.000 de euro;
Datorii fata de bugetele de stat si bugetele locale – 480.000 de euro;
Datorii fata de societatile de grup BKP si actionari – doua milioane de euro (datorii pasive, ele pot fi capitalizate la initiativa actionara).

Poli Timisoara se afla pe primul loc in Liga 2 (Seria a II-a), cu 31 de puncte (la egalitate cu Gloria Bistrita) si cu sanse mari sa promoveze in primul esalon.

Exit mobile version