Opinia Timisoarei

Poli pierde prima ‘finala; pentru locul 5! Urmeaza revansa

HC Odorhei a invins SCM Politehnica Timisoara in primul joc al confruntarii de clasament pentru locul 5. Gazdele s-au impus cu 26-24, dupa ce la pauza a fost egalitate, scor 12-12. Au fost doua reprize diferite, prima cu initiativa banatenilor, care au condus si la patru goluri diferenta, si a doua, repriza in care formatia din Harghita a reusit o desprindere la cinci goluri, care s-a dovedit, in cele din urma, decisiva pentru stabilirea castigatoarei.

CITESTE SI: Zici ca nu-i in Romania! Dar se gaseste in Banat, nu departe de Timisoara! VIDEO!

Dintre jucatorii cu probleme medicale, anuntati inainte de meci, violetii l-au avut in teren doar pe Fenici; ceilalti patru – Marjanovic, Pejovic, Simovic si Furak – nu au luat parte la meci. Marcatorii Politehnicii in acest meci au fost: Lazarov 9, Fenici 4, Lasica 4, Neamtu 2, Santeiu 2, Milosevic 2, Stefan 1.

CITESTE SI: Agitatie pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania, ce leaga Timisoara de Serbia! Ce se intampla in aceste zile? 

Urmatorul meci va fi peste o saptamana, miercuri, in 24 mai, la ora 19, la sala ”Constantin Jude”. In cazul unei victorii banatene, totul se va decide in al 3-lea meci, la Odorhei, dar daca harghitenii se impun si in al doilea meci, atunci termina campionatul pe 5, iar Politehnica pe 6.

Exit mobile version