Opinia Timisoarei

Poli bate Maslocul si castiga titlul de CAMPIOANA in Divizia D! Urmeaza barajul

TIMISOARA. ASU Poli avea nevoie de victorie astazi, pe arena CFR, contra „gazdei” Masloc pentru a-si asigura locul 1 in Liga 4 Timis si implicit locul la barajul de promovare, indiferent de rezultatele ultimelor doua etape, sau de partidele Ripensiei! Iar baietii pregatiti de Sorin Brindescu nu au dezamagit!

Surprinzator, Ripensia a pierdut acasa cu Sagul, si indiferent de ce se intampla la Gara Mare, Poli termina pe primul loc. Dar ca o echipa care se respecta, trupa alb-violeta nu a lasat nimic la voia intamplarii si s-a impus clar, in fata unei echipe bune a campionatului. A fost un 3-0, asa cum o arata scorul, scurt si concis… Ghinescu si-a continuat forma excelenta cu o dubla, golgheterul echipei Draghici punctand si el o data.

Partida s-a incheiat cu fanii alb-violeti pe teren, care au sarbatorit astfel locul 1 in campionat alaturi de „baietii in ghete”. ASU Poli a demonstrat in acest campionat ca nu a avut adversar si este probabil cea mai categorica echipa campioana din istoria Ligii 4 Timis! Urmeaza BARAJUL… in luna iunie, iar echipa timisoareana poate scrie din nou istorie, cu o accedere intr-un esalon superior.

Exit mobile version