Opinia Timisoarei

Podul Eroilor din Timisoara intra iarasi in santier. Primaria a semnat contractul pentru continuarea lucrarilor la pistele de biciclete si trotuare

TIMISOARA. Se fac lucrarile suplimentare la Podul Eroilor din Iosefin, proaspat renovat, dupa ce pistele de biciclete pe sub pod si trotuarele pentru pietoni ramasesera pe dinafara in contractul de executie.

CITESTE SI: Primele licitatii ale lui Nicolae Robu oprite la Timisoara de Dominic Fritz: Nu sunt bani 

Primarul Dominic Fritz a iscalit contractul de aproximativ 2 milioane de lei cu firma care a castigat noua licitatie Super Construct, cea care, de altfel, a si reabilitat Podul Eroilor.

Lucrarile la pistele de biciclete si trecerile de pietoni de pe malul Begai, pe sub pod, sunt programate sa dureze cel mult o jumatate de an.

Reabilitarea si largirea podului Eroilor ar fi trebuit sa tina 10 luni, insa s-au intins pe o perioada de aproape un an si jumatate. S-a redeschis circulatiei exact in urma cu un an.

FOTO: Forum STPT

CITESTE SI: Reactia lui Nicolae Robu dupa ce primarul Dominic Fritz a oprit 2 licitatii la Timisoara pentru ca nu sunt bani. Fostul edil: Cunoasterea d-lui Fritz e limitata la gestiunea bugetului personal 

Exit mobile version