Opinia Timisoarei

Poate acum se face mai cu ravna. Reincepe spalatul strazilor din Timisoara. Vezi zonele si programul de curatenie pe zile ca sa stii cand sa-ti muti masina!

TIMISOARA. Se reia programul de curatenie stradala in care ar trebui sa se spele si carosabilul la Timisoara, iar saptamana viitoare, mai multe zone mari, atat din sud, cat si din nordul orasului, vor fi luate la pas de muncitorii de la firma de salubrizare.

CITESTE SI: E imaginea zilei la Timisoara. Misterioasa parcare laterala… perfecta 

Pentru a se putea face curatenie asa cum trebuie, inclusiv la marginea carosabilului, masinile nu vor mai avea voie sa parcheze pe anumite strazi, dupa un program stabilit de Comisia de Circulatie.

In cartierele vizate vor fi lipite afise de informare cu programul de curatenie, iar soferii care nu vor respecta restrictiile impuse se vor alege cu amenzi si le vor fi ridicate autoturismele.

Angajatii de la salubrizare vor rade efectiv stratul de mizerie adunat la marginea carosabilului, vor matura manual si mecanizat si vor colecta, incarca si transporta deseurilor rezultate, iar la final vor spala strazile.

Iata mai jos programul dupa care se va interveni si intervalul orar in care este interzisa parcarea pe fiecare strada!

 

Exit mobile version