Opinia Timisoarei

PNTCD Timis il vrea pe Rege inapoi! Propune un referendum pentru modificarea legii fundamentale si revenirea la monarhie constitutionala

Intoarcerea la monarhie este solutia, cred taranistii timiseni, aripa Ciuhandu! Referendum pentru modificarea Constitutiei Romaniei si revenirea la monarhia constitutionala! Acest lucru il propun liderii PNTCD. Demersurile vor fi demarate abia dupa ce partidul se va unifica.

Cel mai probabil in luna martie a acestui an, dupa ce cele doua aripi ale PNTCD se vor unifica, va porni o campanie de adunare de semnaturi pentru modificarea Constitutiei Romaniei in sensul revenirii la monarhie, a anuntat Adrian Orza, presedintele PNTCD Timis.

„Monarhia a fost interzisa cu senila, in Romania, in 1947. PNTCD initiaza procedurile de revenire la monarhia constitutionala. Unii probabil ca vor spune ca este tardiva aceasta actiune, ca nu mai e cazul, dar noi credem ca actuala clasa politica nu mai poate face o reforma reala in Romania, iar in aceste conditii, argumentul nostru sta in picioare. Democratia nu se construieste intr-un stat cu taieri contabile”, a declarat Adrian Orza.

Potrivit lui Orza, dupa unificarea PNTCD, toate filialele partidului din tara vor incepe sa adune semnaturi pentru referendum, aceasta fiind, dealtfel, o rezolutie a Consiliului National de Conducere al partidului.

Exit mobile version