Opinia Timisoarei

PNTCD spera la un congres de reunificare. Gheorghe Ciuhandu nu va mai candida pentru nicio functie in partid

TIMISOARA. PNTCD a stabilit pentru data de 18 iunie un congres, la Bucuresti. Acesta se vrea a fi un congres de reunificare a tuturor aripilor partidului, iar primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, presedintele PNTCD Timis nu doreste sa mai candideze la vreo functie.

Cele trei grupari ale PNTCD: Sarbu, Pavelescu si Moescu au fost convocate la Bucuresti, la o intalnire, de catre membrii gruparii Radu Sarbu, pentru a pune la cale un Congres de reunificare. Pavelescu si-a trimis un reprezentant la aceasta intalnire, care a stat doar jumatate de ora la negocieri, iar Eugen Moescu nici macar nu s-a sinchisit sa vina la acea intalnire.

Cu toate acestea, taranistii vor sa se unifice in cadrul congresului din 18 iunie. „Sper sa se transeze definitiv problema noastra. Partidul trebuie sa revina la ceea ce a fost candva si anume un partid unit”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Presedintele PNTCD Timis spune ca personal nu isi mai doreste sa candideze la vreo functie de conducere, dar ca mai multi colegi ai sai il vor in functia de presedinte al Comitetului National de Conducere a partidului, un fel de parlament al PNTCD.

Din partea judetului Timis, la Congresul din iunie va participa cea mai importanta delegatie, formata din 129 de membri. In total, la Congres vor participa 900 de delegati.

Exit mobile version