Opinia Timisoarei

Ploaie de injuraturi. Reactie violenta a tanarului care a pradat o farmacie din Timisoara, la reconstituirea atacului de catre politisti. Video

TIMISOARA. Dupa ce noaptea trecuta s-a predat politistilor, tanarul de 31 de ani care a dat atacul la o farmacie din Timisoara s-a intors la locul faptei.

CITESTE SI: Imagini cu momentul atacului de la farmacie, la Timisoara. Talharul a ajuns in mainile politistilor. Intrase in sevraj. Video 

Oamenii legii au facut o reconstituire a faptelor chiar in farmacia de pe strada Gheorghe Lazar unde joi seara barbatul s-a repezit la o angajata disperat sa obtina Regenon, un medicament destinat obezilor, care reduce pofta de mancare, insa da dependenta. Tanarul intrase in sevraj si a decis sa fure din farmacie. A pandit un moment in care nu era lume, s-a napustit inauntru, a intimidat-o pe farmacista si a luat mai multe cutii de pe raft si 2000 de lei din casa de marcat, apoi a fugit.

Noaptea trecuta a sunat la 112 si s-a predat oamenilor legii. Tanarul a recunoscut ca se droga si intrase in sevraj, astfel ca avea nevoie urgent de acel medicament.

Luni, la reconstituirea facuta in farmacie, cand jurnalistii au pus intrebari, barbatul s-a dezlantuit si a abatut asupra lor o ploaie de injuraturi.

UPDATE: Magistratii au hotarat ca tanarul sa ramana in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version