Opinia Timisoarei

Ploaia le-a incurcat planurile organizatorilor turneului Timisoara ITF Woman. Vezi cate meciuri s-au disputat pana acum!

Desi conform programului, meciurile de pe tabloul principal al concursului de simplu trebuia sa inceapa de la ora 10, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, primele jocuri s-au disputat abia de la ora 13, 30.

Primul meci de miercuri le-a pus fata in fata pe romancele Cristina Ene si Irina Maria Bara, prima castigand partida cu 6-3, 6-4. Filipineza Katharina Lehnert, cap de serie nr 1 la turneului de 10 000 de dolari de la baza Dyadora, a intrat si ea in competitie astazi si s-a impus fara probleme, 6-0, 6-2, in fata Juliei Helbet din Republica Moldova.
Tot in aceasta dupa amiaza, Sandra Honigova din Cehia s-a impus in fata  jucatoarei din Bosnia, Emilija Ceranic, 7-6(3),6-1, iar Ana Mihala, una din cele patru romancele care au beneficiat de  wild-card din partea organizatorilor a jucat contra Elenei Cadar, cap de serie nr 5 al turneului, reusind sa produca surpriza si sa castige 6-1, 6-3.
O alta romanca, Oana Irimescu, care a primit si ea wild-card nu a avut insa acelasi succes, fiind invinsa clar de frantuzoaica Anaeve Pain, 6-0, 6-2.
Alexandra Damaschin , cap de serie numarul 3 la acest turneu s-a calificat fara probleme in turul doi, trecand de sarboaica Dunja Sunkic, 6-2, 6-0, iar Bianca Hancu, cap de serie numarul 4 a invins-o pe Diana Marcu, 6-1,6-0.
Patricia Lancranjan s-a impus, 6-3 7-6(5), in fata Elizabetei Bauer din Serbia, iar Oana Simion, intrata si ea in competitie cu wild-card a castigat ( 2-6 6-2 6-1), contra sarboaicei Ema Polic.
Meciul dintre Stefana Andrei si Andreea Ghitescu s-a intrerupt din cauza conditiilor meteo la (1-6, 2-5) si va fi reluat joi de la ora 10, atunci cand se va juca si ultimul meci din primul tur al concursului de simplu dintre Lisa-Maria Moser din Austria si Dominika Paterova din Cehia.
Pentru joi sunt programate de asemenea si cele 8 meciuri de simplu din turul doi, dar si sferturile concursului de dublu,  care trebuiau sa se dispute miercuri dupa amiaza dar au fost reprogramate din cauza ploii.
Exit mobile version