Opinia Timisoarei

Ploaia i-a tinut in casa pe militanti in a opta zi de proteste la Timisoara. Cateva zeci de persoane scandeaza de sub umbrele!

UPDATE: Ploaia i-a alungat pe protestatari mai devreme acasa. La ora 20, Piata Victoriei era deja pustie, mitingul luand sfarsit.

______________________________________________________________________

TIMISOARA. A opta zi de proteste nu aduce schimbari prea multe la Timisoara. Militantii au mers in Piata Victoriei cu pancarte cu mesaje noi si cu umbrele ca sa se fereasca de ploaie!

Aproximativ 50 de oameni cu pancarte s-au strans in centrul Timisoarei pentru a striga impotriva presedintelui Basescu si a Guvernului Boc. La potavoce, revolutionarii isi exprima nemultumirile, iar protestatarii scandeaza, de sub umbrele. Unii dintre acestia au steaguri pe care le flutura, altii stau cu pancartele ridicate deasupra caputlui.

Cu Roberta, Udrea, whiskey si somon, cine sa renunte la sceptru si la tron?” sau „Cu ce oare am gresit, de-ai fost rau cu noi si ne-ai pedepsit?” sunt cateva dintre intrebarile ironice care sunt scrise pe pancarte.

Fata de zilele trecute, militantii s-au indepartat din fata Operei Romane cateva zeci de metri, de pe scarile careia cereau demisia presedintelui Basescu si a premierului Emil Boc. Motivul? Targul de nunti care va avea loc in acest weekend la Opera si o balta imensa formata chiar in locul unde au protestat zilele trecute.

Fortele de ordine sunt prezente in Piata Victoriei gata sa intervina in caz ca vor aparea probleme.

Exit mobile version