Opinia Timisoarei

Plin de soareci in cladirea INCUBOXX, la Timisoara. Circula prin birouri. Video

TIMISOARA. Cladirea de 4 milioane de euro a Primariei Timisoara INCUBOXX, invadata de soareci. Rozatoarele si-au facut aparitia de mai multa vreme, insa de la un timp incoace, spun angajatii firmelor care lucreaza in imobil, au devenit aproape ‘animale de companie’.

CITESTE SI: Bataie la coada la McDonald’s in Timisoara. Tanar bagat in spital. Video 

Cel mai probabil pentru ca reprezentantii Primariei Timisoara care administreaza cladirea nu au facut o deratizare consistenta de mult timp, soriceii s-au inmultit, misuna pe holuri sau prin birouri si sunt de-a dreptul… prietenosi. Prezenta oamenilor nu-i sperie defel.

Stau marturie imaginile filmate chiar vineri de angajati.

In trecut au fost si alte probleme la cladirea INCUBOXX, de pe Calea Circumvalatiunii din Timisoara.

Inca de la inaugurare, in 2015, dupa o perioada in care a plouat insemnat, la incubatorul de afaceri construit pe bani europeni au aparut infiltratii.

La furtuna din 17 septembrie 2017, o buna parte din materialul cu care era anvelopat imobilul s-a desprins.

In 2019, in timpul verii, s-a stricat sistemul de aer conditionat, iar cei care aveau birouri in cladire au trebuit sa lucreze si la temperaturi de 40 de grade.

Acoperita cu policarbonat adus din Elvetia, cladirea INCUBOXX are 4 etaje si 24 de birouri. A costat 4 milioane de euro si e destinata gazduirii unei structuri de sprijinire a afacerilor in domeniul IT&C, menita sa contribuie la sprijinirea IMM-urilor aflate in faza demararii sau consolidarii afacerilor. Se adreseaza intreprinzatorilor locali, in special tinerilor absolventi ai faculatilor de profil si cadrelor didactice tinere din cadrul acestora.

Exit mobile version