Opinia Timisoarei

Plin de drogati si betivi in parcurile din Timisoara. Politistii sunt in alerta

TIMISOARA. Politistii locali patruleaza, inclusiv pe timp de noapte, in principalele parcuri din Timisoara, in Parcul Copiilor, Parcurile Dacia, Bucovina, Cugir, Anton Scudier (fost Central).

CITESTE SI: Cand deja mii de oameni sunt disperati de ambrozie in Timis, seful CJT trage de urechi primariile sa… curete terenurile din judet 

Numai in luna august au fost aplicate 145 de amenzi, majoritatea pentru consum de alcool pe domeniul public. Amenda pentru o astfel de fapta este intre 100 si 500 de lei.

Politistii mai urmaresc si alte incalcari ale legii, prin parcuri, cum ar fi plimbarea cainilor cu lesa si cu botnita in cazul celor periculosi, strangerea resturilor fiziologice dupa acestia, verificarea si luarea masurilor in ceea ce priveste curatenia, luarea masurilor legale in cazul celor fara adapost care se aciueaza in parcuri, a persoanelor care fac galagie, consuma alcool, dar si a soferilor care opresc sau stationeaza in perimetrele parcurilor, pe alei sau pe spatiile verzi.

Politistii locali atrag atentia ca vor patrula si vor aplica amenzi si in continuare in parcuri, in conditiile in care, pe timp de vara, numarul persoanelor care frecventeaza astfel de locatii este tot mai mare, politistii locali atragand totodata atentia acestora sa respecte legislatia in vigoare pentru a evita sanctionarea dar si pentru a nu crea disconfort celorlalti timisoreni care merg in parcuri pentru a se relaxa.

Exit mobile version