Opinia Timisoarei

Plic cu 30.000 de euro, gasit intr-un supermarket din Timisoara. Este cautat cel care a pierdut banii

TIMISOARA. Clienti si vanzatori uluiti intr-un supermarket din Timisoara, dupa ce un plic plin cu bani a fost gasit de unul dintre cumparatori.

CITESTE SI: Romania, buna de plata peste 50 de milioane de euro dupa rezilierea abuziva a unui contract pe autostrada Lugoj – Deva. Riscam sa pierdem fondurile europene pe toata autostrada

Totul s-a intamplat joi dupa-amiaza intr-un magazin Kaufland. Un client a luat un carucior din afara magazinului, a intrat in incinta, iar o angajata i-a atras atentia ca una dintre roti este blocata de o hartie. Cand omul a deblocat roata, a decoperit ca este vorba, de fapt, despre un plic. Acesta a fost predat reprezentantilor magazinului, care atunci cand a vazut ce este in interior au chemat Politia.

Politistii timiseni au fost sesizati cu privire la faptul ca o angajata a unei societati comerciale situate in Calea Sagului din municipiul Timisoara a gasit pe jos in incinta societatii un plic in care se afla o suma considerabila de bani.Banii au fost predati politistilor din cadrul Sectiei 3 Timisoara in baza unui proces verbal. Politistii efectueaza verificări in baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Deocamdata nimeni nu a sunat pentru a revendica suma de bani pierduta in magazin.

Foto: comisarul.ro

Exit mobile version