Opinia Timisoarei

Pleaca Costin Tatuc! Inspectoratul de Politie al Judetului Timis ar putea avea un nou sef saptamana viitoare

TIMISOARA. Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a declarat, joi, la Timisoara ca pregateste o schimbare la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului timis, deoarece actualul sef care este detasat pe sase luni, a cerut sa fie retrimis acasa.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat ca seful interimar al IPJ Timis, Costin Tatuc, va fi inlocuit din functie de un politist din judet.

”Problemele legate de conducerea IPJ Timis nu sunt clarificate. Avem aici un detasat, (Cosmin Tatuc – n.r.) care doreste sa se intoarca acasa. in scurt timp vom opera schimbari la conducerea IPJ Timis, cel mai probabil chiar saptamana viitoare. Va fi cineva de pe plan local, pentru ca, daca va fio persoana numita de la Bucuresti, va fi jumate cu gandul de a se intoarce acasa, jumate cu gandul aici. Prefer sa promovez profesionisti. Indiferent de propunerile pe care mi le-ar face o anumita formatiune politica, prefer sa fim echidistanti”, a declarat Dusa.

El nu a precizat daca are in vedere anumite persoane pentru promovare in functia de sef al IPJ Timis si nici daca schimbarile vor afecta si functiile de adjuncti din inspectorat, insa a spus ca toate aceste lucruri vor fi cunoscute saptamana viitoare.

Costin Tatuc a fost detasat pentru sase luni, din Bucuresti, la Timisoara, la conducerea IPJ Timis, in data de 27 iulie.

Exit mobile version