Opinia Timisoarei

Platesti TelPark, esti premiat de ADP! Afla care sunt timisorenii care si-au achitat cel mai des parcarea prin SMS si ce au castigat!

TIMISOARA. Ei nu gasesc niciodata instiintare de la ADP pe parbrizul masinii si nici roata automobilului blocata de „gheara”. Doi timisoreni au fost premiati de reprezentantii Administrarii Domeniului Public pentru ca au folosit cel mai des sistemul TelPark prin intermediul telefonului mobil.

Sabin Dusko Raciu a luat locul I in cadrul concursului organizat de ADP. A castigat un Ipad pentru ca si-a platit cel mai des parcarea prin SMS. „Am lucrat o vreme in centru si aveam abonament. Apoi insa ne-am mutat sediul si am renuntat la abonament. Am vazut panoul care anunta posibilitatea de a plati parcarea prin telefon si, de atunci, cand venim cu masina in centrul orasului folosim doar acest sistem”, povesteste castigatorul.

Premiul al II-lea a ajuns la Oradea, unde se foloseste acelasi sistem de parcare. Un oradean a primit de la societatea care administreaza domeniul public de acolo un telefon mobil de ultima generatie.

Locul III a fost castigat tot de un timisorean. Costinel Perdivar a primit de la ADP bonuri de benzina in valoare de 300 de lei. „Prietenii mi-au spus despre acest sistem si mi se pare o idee extraordinara. Celelalte sisteme sunt mai greoaie. Am fost surprins sa aflu ca am castigat un premiu, dar ma bucur pentru el”, a declarat Costinel.

Seful serviciului Administrare Parcari spune ca astfel de premii se vor mai acorda si in viitor, deoarece sistemul de plata prin SMS este unul facil si tot mai multi timisoreni ar trebui sa-l foloseasca.

Timisorenii isi pot plati de cinci ani parcarea prin SMS si reprezinta o alternativa la plata parcarii, pe langa tichete si abonamente. 90 de minute costa 0,50 de euro.

Exit mobile version