Opinia Timisoarei

Plantatie de cannabis recoltata de procurorii DIICOT in Timisoara! In ce cartier cresteau drogurile si cine erau gradinarii? FOTO!

TIMISOARA. Mari si frumoase, numai bune de recoltat! Asa crescusera plantele de cannabis intr-o gospodarie  din Timisoara. Erau bine ingrijite de trei tineri prieteni, intre care si fiul patronului unei cunscute pizzerii din Timisoara.

Vestea ca acestia se pregateau sa adune ‘iarba’ a ajuns insa la urechile politistilor de la Crima Organizata si la ale procurorilor DIICOT Timisoara, care au decis sa le-o ia inainte.

Asa ca, cei trei gradinari  s-a trezit cu anchetatorii la poarta, pregatiti de cules.

In aceasta dimineata, procurorii DIICOT Timisoara au descins la doua adrese din zonele Traian si Ghiroda, unde au facut perchezitii.

Oamenii legii au adunat nu mai putin de 20 kg de masa verde de cannabis, dar si 6 kilograme de plante uscate si seminte, aduse, cel mai probabil din Olanda.

Plantatia se gasea intr-o casa, iar tinerii aveau acolo toata infrastructura necesara. Plantele de cannabis cresteau in 35 de ghivece, sub lampi speciale, cu instalatie de ventilatie, in conditii de umiditate si caldura constante.

Cei trei tineri au fost luati pe sus si dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Sunt cercetati, deocamdata, pentru cultivare si detinere de droguri.

Exit mobile version