Opinia Timisoarei

Plan diabolic pus la cale de un talhar din Timis! Femeie atacata, pusa la pamant si stransa de gat cu o funie sa spuna unde tine banii!

TIMIS. Momente de groaza in casa unei familii din Timis. O femeie s-a trezit atacata in locuinta de un barbat care avea fata acoperita cu un tricou. Agresorul a lovit-o cu brutalitate, a trantit-o la pamant, apoi a legat-o de gat cu o funie, amenintand-o cu moartea daca nu-i da toti banii din casa.

Potrivit anchetatorilor, barbatul isi pregatise lovitura de 3 saptamani. Ba chiar tocmise pe cineva sa otraveasca cei doi caini ai familei, care locuieste in Jimbolia. N-a banuit insa ca acesta din urma avea sa-i dejoace planul si sa anunte politistii si procurorii.

Individul a patruns in casa pe care voia s-o prade, s-a ascuns in pod unde a asteptat mai intai ca stapanii sa plece si mai apoi sa se intoarca femeia pe care ar fi putut-o dovedi mai usor.

Aceasta a revenit acasa, moment in care talharul s-a napustit asupra ei. Insa chiar cand o imobilizase, au aparut politistii, care l-au incatusat.

Barbatul a si fost arestat preventiv pentru 30 de zile de catre judecatorii Tribunalului Timis pentru talharie calificata.

Exit mobile version