Opinia Timisoarei

Plaje cu nisip, ca-n Grecia, pe malul Timisului! Numai ce au fost amenajate!

TIMIS. Banatenii dornici de relaxare se vor simti ca-n Grecia pe malul raului Timis, acolo unde 4 plaje cu nisip fin au fost proaspat amenajate.

CITESTE SI: Zone de plaja, cu nisip, dar si toalete ecologice. Unde vom putea sta la soare in Timisoara pe malurile Begai?

Este vorba de 4 locuri din zona Lugojului, unde in mod obisnuit oamenii ies la balaceala. Primaria a facut rost de cateva tone bune de nisip, pe care l-a intins pe malul apei.

Am tuns iarba si am dus niste nisip ca sa stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Romane, langa strand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic si alta intre podul pietonal si podul CFR. Intre cele doua maluri, proprietatea este a Apelor Romane, dar noi am intervenit pe maluri, pentru ca oamenii sa stea civilizat. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere sa ne ajute in folosul cetatenilor„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Lugojului Francisc Boldea.

Oricine doreste sa se bucure de cateva ore distractie pe Timis poate sa isi ia rogojina si prosopul si poate incerca una dintre cele patru plaje de la Lugoj. Nu costa nimic.

Nu punem sezlonguri, nu punem taxa. Lucrarea este finalizata, oamenii isi vor putea intinde paturile si sa se relaxeze pe malul Timisului„, a mai precizat pentru opiniatimisoarei.ro primarul orasului.

Foto: Arhiva

Exit mobile version