Opinia Timisoarei

Pistolul Radar a facut prapad pe drumurile din Timis! Dosare penale, permise suspendate si sute de amenzi, in doar doua zile

TIMISOARA. A curs cu amenzi in acest sfarsit de saptamana, pe drumurile din Timis. Peste 600 de soferi au fost amendati, dupa ce nu au respectat regulile. Politistii au prins soferi care au depasit viteza legala chiar si cu peste 100 de kilometri la ora.

In total, politistii timiseni au intocmit 11 dosare penale si au dat 625 de amenzi, peste jumatate dintre acestea pentru nerespectarea limitelor de viteza. Multi dintre soferii care au circular pe drumurile din Timis au fost amendati si pentru ca nu purtau centura de siguranta. In total, 87 de soferi au fost amendati.

In plus, 57 de soferi au ramas fara permise, jumatate dintre ei pentru ca au depasit cu mai bine de 50 de kilometri pe ora viteza legala.

Multi dintre soferii care au apasat prea tare pedala de acceleratie au fost prinsi de politisti cu ajutorul celui mai nou aparat radar care a ajuns in dotarea Politiei Timis. Cu ajutorul lui, politistii pot sa inregistreze viteza masinilor de la mai bine de 1 kilometru, folosind unde laser.

Controalele pe sosele nu se opresc, astfel ca si saptamana aceasta, pollitistii vor fi la datorie, pe soselele din Timis.

Exit mobile version