Opinia Timisoarei

Pista pentru OZN-uri sau cea mai mare tinta? Timisorenii au umor! Cum au reactionat cand au vazut cum arata Piata Libertatii in noua ei forma?

TIMISOARA. Este un fapt dovedit: Timisorenii au umor! Iar atunci cand ceva nou apare in oras sau cand o piata, cum ar fi Piata Libertatii din centrul orasului isi schimba infatisarea, hazul nu lipseste din comentariile acestora.

Imediat dupa ce au vazut o fotografie aparuta pe internet si publicata pe site-ul opiniatimisoarei.ro cu Piata Libertatii vazuta dintr-o drona, mai multi timisoreni au inceput sa faca bascalie pe marginea formei neobisnuite pe care o va avea pavajul proaspat pus.

Unii au remarcat absenta copacilor spunand ca ar trebui sa se numeasca ‘Piata Neteda‘, altii au remarcat culoarea caramizie a dalelor sustinand ca ar trebui sa poarte de acum numele de ‘Piata Rosie‘. Altii, mai indrazneti au spus ca noul aspect al pietei aduce a pista pentru OZN-uri, in timp ce unii au remarcat ca avem cea mai mare tinta si am putea sa intram in Cartea Recordurilor.

Iata, mai jos, cateva dintre comentariile savuroase ale timisorenilor, legate de noul aspect al Pietei Libertatii din Timisoara:

”Eu propun sa se numeasca Piata Neteda”

”De ce nu s-a mutat monumentul ca sa se poata centra piata?”

”Cercurile si culoarea stridenta sunt alese special sa se vada din toata Calea Lactee. Posibil sa ademenim vreun extraterestru”

”Aduce a pista de OZN-uri. Dar nu-i ! Nu are lumini multicolore de semnalizare. Asta e!… nu vom ajunge asa usor oras turistic”

”Vom intra in cartea recordurilor cu cea mai mare tinta?”

”BURICUL PAMANTULUI”

”Cel putin acum avem si noi o PIATA ROSIE ! Poate nu mai vine Vienna, de data asta si vine Putin !”

”Se va chema Piata Rosie :))”

”Nu-i pic de umbra acolo.. ..e clar.. Se face loc pentru terase”

”Aici o sa vina simpatizantii lui Bivolaru sa formeze spirala :)))”

”Sa se puna si ghivece cu palmieri”

”Vine Spielberg si filmeaza continuarea din Close Encounters of the Third Kind !!!”

” ILUMINATI ochiul lui Horus :))”

”Nu ar fi stricat o fantana arteziana, daca tot au taiat copacii …”

CITESTE SI: Piata Libertatii din Timisoara se contureaza tot mai clar. S-a lucrat si in week-end! Ce mai este de facut? FOTO!

Exit mobile version