Opinia Timisoarei

Pista de biciclete vopsita peste noapte la Timisoara! Cum s-a muncit si cum arata? FOTO!

TIMISOARA. Noua pista de biciclete trasata noaptea trecuta in centrul Timisoarei a fost data in folosinta. Aceasta a fost vopsita pe carosabil, iar soferii si pietonii nu au voie sa mearga pe ea. Este exclusiv pentru biciclisti si asigura inca un traseu care sa lege nordul de sudul orasului, pe langa zona centrala.

CITESTE SI: Dupa biciclete, INTERZIS si cu rolele, cu trotinetele sau skateboardul in centru, la Timisoara! Nu vor avea voie nici macar copiii! Cat de mari vor fi amenzile? 

Imediat ce traficul s-a mai linistit, echipele de muncitori au trecut la treaba. Au semnalizat zona, cuprinsa intre zona de birouri din Piata 700 si bulevardul Republicii, si s-au apucat sa traseze pe asfalt limitele pistei de biciclete.

Biciclistii nu sunt foarte incantati ca s-a folosit din nou vopsea alunecoasa, e drept doar pentru marcaj, insa Nicolae Robu e linistit ca nu foarte multi au reusit sa cada pana acum pe celelalte piste din oras acoperite cu vopsea verde.

CITESTE SI: Cei mai cautati spargatori de lux din Timisoara, PRINSI! Au dat lovituri la case de milionari, bijuterii, firme de curierat. Peste 100 de politisti, implicati in cea mai mare operatiune de capturare din vestul tarii. VIDEO! 

Numarul celor care au alunecat si au cazut nu e foarte mare. Sunt anumite locuri in care nu din cauza vopselei s-a intamplat, ci din cauza ca in zona respectiva e o anumita mazga si atunci se aluneca. Pentru ca nu vopseaua in sine este alunecoasa. Din cauza prafului care ajunge acolo, se umezeste, si cand praful are anumite ingrediente, devine alunecos. Am vazut si eu. Daca ar fi spalata sa fie perfecta… Numarul de cazaturi e extrem de redus, am vorbit si cu biciclistii. Pe trotuare n-am mai vopsit in ultima vreme, pana cand va aparea o vopsea cu un alt coeficient de frecare„, a explicat Nicolae Robu in emisiunea INTERVIURILE TIMISOAREI.

 

Exit mobile version