Opinia Timisoarei

Pista de biciclete prin restaurant, la Timisoara. Incredibila performanta a Primariei, pe fonduri europene. VIDEO!

TIMISOARA. O pista de biciclete care trece prin mijlocul terasei unui restaurant si este extrem de ingusta este motiv de mandrie pentru Primaria Timisoara. Reprezentantii municipalitatii au organizat, de Zilele Energiei, o pedalare pe malul Begai, din Parcul Copiilor inspre Podul Modos, pe traseul amenajat cu fonduri europene.

Doar cativa biciclisti s-au incumetat sa pedaleze cu singurul angajat al Primariei Timisoara care a pornit totusi pe traseu. Mare le-a fost mirarea cand au ajuns sub podul Traian, podul de la Maria, asa cum mai este cunoscut. Pista de biciclete se ingusteaza instant si trece prin mijlocul terasei unui restaurant. Ospatarii trebuie sa fie extrem de atenti, la fel ca si clientii, ca nu cumva sa se trezeasca cu un biciclist in brate.

Imediat dupa iesirea din restaurant, biciclistii trebuie sa pedaleze foarte aproape de malul Begai. Cei care ies cu tot cu copiii la plimbare trebuie sa aiba mare grija, pentru ca nu exista vreun gard de protectie pe partea cu Bega, pe o distanta de cativa metri buni. La un moment dat, la urcarea pe mal pe langa Splaiul Nicolae Titulescu, apar doua ziduri protectoare de beton, de-o parte si de alta a pistei, care sunt destul de groase.

Unul dintre biciclistii participanti la pedalare sustine chiar ca aceasta este a doua cea mai ingusta pista de biciclete din oras, dupa cea de pe strada Gheorghe Cotosman.

CITESTE SI: Primaria Timisoara a inventat cea mai INGUSTA pista de biciclete? Incredibil cati centimetri poate sa aiba! FOTO si VIDEO!

VIDEO: Alex Francisc Valentin-Pokus

Exit mobile version