Opinia Timisoarei

Pisica omorata cu salbaticie de un nemernic intr-un parc din Timisoara

TIMISOARA. Scene greu de descris in cuvinte petrecute intr-un parc din Timisoara. La adapostul intunericului, un tanar s-a filmat in timp ce ucidea o biata pisica, iar apoi a postat imaginile pe o retea de socializare.

CITESTE SI: Focar nou de coronavirus la o cofetarie din Timisoara. 4 morti si aproape 30 de noi imbolnaviri in ultimele 24 de ore, la Timisoara si in judet 

Pe filmare se vede cum agresorul loveste cu furie, de mai multe ori, animalul cu piciorul. Pisica incearca sa scape, dar este ranita si cu greu reuseste sa se indeparteze de atacator. Individul o urmareste pe o alee si continua sa ii dea suturi in burta cu botul pantofului, rostogolind-o de cateva ori, iar in final ii zdrobeste capul.

Animalul a murit in chinuri in Parcul Clabucet din Timisoara, se arata intr-o plangere formulata online, trimisa politistilor din IPJ Gorj. Acestia i-au alertat pe colegii din Timisoara.

Oamenii legii au inceput verificarile si au identificat un tanar de 16 ani, de loc din judetul Gorj, care se afla intr-o vizita la Timisoara la niste rude si care e principalul suspect in acest caz.

Baiatul a fost audiat de politistii de la Sectia 3 Timisoara si i-a fost intocmit dosar penal.

La data de 01 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unei înregistrări video postată pe o rețea de socializare, filmare în care se observă un bărbat care lovea cu piciorul o pisică, în parcul Clăbucet din municipiul Timișoara.

Polițiștii timișeni au demarat imediat verificări cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Motru fiind identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Mătăsari, județul Gorj bănuit de comiterea faptei.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Din motive usor de inteles, nu vom difuza imaginile video cu uciderea animalului.

UPDATE: Tanarul de 16 ani, care a ucis pisica in parcul Clabucet din Timisoara, a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis

 

Exit mobile version