Opinia Timisoarei

‘Piloti’ de BMW amendati dupa ce au facut drifturi langa stadion la Timisoara. Le-a parut rau ca… au fost prinsi de politisti

TIMISOARA. Doi tineri au fost amendati de politistii locali la Timisoara, dupa ce au fost prinsi in timp ce faceau drifturi in parcarea din apropierea stadionului Dan Paltinisanu.

CITESTE SI: O adevarata jungla. Strazi, alei, spatii verzi, locuri de joaca si parcuri inghitite de iarba netunsa la Timisoara. Foto

Cei doi au venit cu BMW-urile in miez de noapte si au inceput sa tureze motoarele si sa faca drifturi.

Timisorenii care locuiesc in zona au sunat la politia locala, iar un echipaj a ajuns rapid la fata locului. Ambii soferi, unul din Bobda si altul din Bucovat, au fost amendati cu cate 800 de lei.

Unul dintre tineri, fara a-si da seama probabil de consecintele distractiei lor, a declarat ca ii pare rau ca a facut acest lucru de fata cu politistii locali„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

De la inceputul anului, agentii au amendat pentru drifturi la Timisoara 15 soferi. Oamenii legii ii indeamna pe timisoreni sa sune la 0256 968 sau 0256 246 112, numere la care pot face reclamatii daca sunt deranjati de astfel de situatii.

 

Exit mobile version