Opinia Timisoarei

Pieton lovit de motocicleta in Complexul Studentesc din Timisoara

TIMISOARA. Doi oameni au fost raniti dupa un accident de motocicleta pe Aleea Ripensia, in campusul universitar din Timisoara.

CITESTE SI: Atac in plina zi la Timisoara. Batrana lovita de o hoata, care i-a furat poseta 

Accidentul a avut loc joi seara. Motociclistul circula dinspre sala Constantin Jude spre podul Michelangelo, iar la un moment dat, la un semafor, un tanar a trecut strada pe culoarea rosie.

Motociclistul nu a mai putut evita impactul si l-a lovit pe barbat. In urma accidentului atat pietonul, cat si o femeie, aflata pe motocicleta, au fost raniti.

Un barbat in varsta de 38 de ani a condus o motocicleta pe strada F.C. Ripensia din municipiul Timișoara, dinspre strada Eroilor spre strada Michelangelo, iar la intersectia cu strada Aleea Studentilor a surprins și accidentat un tanar in varsta de 24 de ani, angajat in traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni pe culoarea rosie a semaforului electric. In urma impactului, a rezultat ranirea ușoara a tanarului in varsta de 24 de ani și a pasagerei de pe motocicleta, o femeie in varsta de 44 de ani. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, care a aratat ca acesta nu bause.

Foto: Arhiva

Exit mobile version